7/5/24

Un llibre, una recepta (75). Spicy Aubergine Slices (Xiāng Qiézi Tiáo)

 


Aquest mes en lo llibre viatgem cap a Xina amb una recepta senzilla però saborosa.

Al llibre, Chinese Vegetarian Cookery de Jack Santa Maria podeu trobar un bon grapat de receptes per a preparar i gaudir de la cuina xinesa vegetariana.



I com sempre, la meua versió.


Ingredients:

2 asbargínyies grossetes

2 cebes tendres (la part verda)

1c gingebre ratllat

1c all trinxat

200g xampinyons (jo he utilitzat portobello)

1C salsa soja (jo he utlitzat tamari)

1C vi d’arròs

2c salsa chilli

2c midó de panís

pebre negre

oli d’auliva (al llibre sols diu oli vegetal, així que la millor opció, la de casa)


Preparació:

Netegem les asbargínyies i les tallem a palets.

Posem un bon xorro d’oli al wok i les saltegem 2 minuts, les traiem i reservem.


Netegem i laminem los portobello.

Netegem i tallem a trossets les tiges de les cebes.

Ara saltegem los talls de les cebes, los portobello, lo gingebre i l’all uns 30 segons. Afegim lo tamari, la salsa chilli i lo vi d’arròs. Saltegem.

Afegim les asbargínyies i saltegem durant 2 minuts més.

Desfem a un gotet lo midó de panís en una mica d’aigua o caldo de verdura i ho aboquem al wok.

 

Remenem bé, afegim pebre al gust i coem fins que la salsa s’espessigue.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada