22/7/23

Pastís de quinoa


Ingredients:

2 tasses de quinoa

2 tasses de verdura (primentó, pastanaga i ceba) saltejada amb shitake (restes de nevera)

2C iogurt de coco

2 ous

Sal

Pebre

Herbes provençals

 

Preparació:

Netegem i bullim la quinoa en aigua. Quan estigue feta, l’escorrem bé.

A un bol barregem los ous i lo iogurt de coco. Afegim les espècies al gust.



A continuació hi posem la quinoa i les verdures saltejades amb shitake.

Precalentem lo forn a 170º.

Remenem bé i ho posem a una safata de forn amb paper vegetal per a desemmotllar més fàcilment.

Ho coem fins que veiguem que estigue doradet i compacte.

Traiem del forn i servim calent si voleu o bé ho dixem gelar i lo guardem per a l’endemà.

És un pastís que fet d’un dia per a l’altre està molt bo i si lo serviu fresquet també vos agradarà. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada