12/7/23

Pastanagues especiades

Per a minjar totsoles o per acompanyar allò que vulgueu.

 

Ingredients:

500g pastanagues

 Oli d’auliva

½ c comí

½ c cúrcuma

½ c pebre negre

1C orenga sec

½ c primentó picant

Sal

 

Preparació:

Precalentem lo forn.

Pelem les pastanagues i els tallem a palets (o a rodanxes, com més vos agraden).

Les posem a un bol amb totes les espècies i un bon xorro d’oli. Ho barregem bé.

Ho posem en una safata de vidre i ho coem al forn a 170º uns 15-20 minuts. O fins que veigueu que comencen a estar doradetes. Si vos agraden ben cuites, aquestes queden en un toquet cruixent, les dixeu a temperatura més baixa durant més temps.

Són bones acabades de fer i fresquetes també.

Ja me contareu si les feu!

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada