2/7/23

Magdalenes d’ametlla, dàtil i xocolata

 

Unes magdalenes ben energètiques!

Ingredients:

1 plàtan

2C pasta dàtils

2C llevadura en pols

2C bicarbonat

1 tassa llet ametlla

½ tassa xips de xocolata

Farina d’ametlla (la que entre)

 

Preparació:

Precalentem lo forn a 220º.

Pelem lo plàtan i l’aixafem en una forquilla. Lo posem a un bol amb la pasta de dàtil i la llet d’ametlla. Remenem bé.


Afegim la llevadura, lo bicarbonat i la farina d’ametlles. La farina l’anem tirant poc a poc i remenant fins que comence a agafar textura consistent (no massa líquida).

Preparem los motlles i los omplim una mica, afegim una mica de xocolata i acabem d’omplir una mica més (3/4 del motlle).

Ho posem al forn i coem uns 15-20 minuts, depenent del vostre forn.

Dixem gelar i ja les podrem minjar.

Aquesta és una recepta perfecta per a fer en l’ajuda de los més menuts de casa.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada