30/12/20

Rissoto de carxofes i portobello

Ingredients:

8-10 portobellos

2-3 carxofes

300g arròs

600ml caldo verdura

1 ceba menuda

Parmesà ratllat

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

 

Preparació:

Netegem bé los portobello i  les carxofes.

Tallem los portobello a làmines i les carxofes a quarts o una mica més menuda, al gust.

Pelem i trinxem la ceba.

A una cassola de terra afegim un xorro d’oli i sofregim una mica la ceba. A continuació afegim les carxofes i los portobello.

  

Saltegem un mica i afegim l’arròs. Salpebrem al gust.

Anem afegint lo caldo de verdura poc a poc i coent. A mesura que l’arròs se vaigue bevent lo caldo n’afegim de nou.

Quan l’arròs estigue casi cuit, afegim lo parmesà, remenem bé i apaguem lo foc. 


Esperem 5 minuts i ja podrem servir.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada