12/8/19

Crestes de seitán


Una recepta per a Guillem, a qui li van agradar molt. 


Ingredients:
2 pastanagues grosses
4 alls tendres
250g seitán
16 oblees
Oli
Pebre
Sèsam
1 ou

Preparació:
Pelem i netegem los alls i les pastanagues. Ho tallem a trossos grossos i ho triturem.
Després posem un xorret d’oli a la paella i saltgem amb pebre al gust.
Triturem lo seitán i l’afegim al sofregit.

Amb la Magimix Cookexpert:
Afegim les pastanagues i l’all i programem: Experto 1 min. Velocitat 13.


Afegim sal i pebre. Experto 5 min. Velocitat 3. 120º.


Afegim lo seitán. Experto 30s. Velocitat 13.


Coem tot amb programa Experto 3 min. Velocitat 3. 100º.



Precalentem lo forn.
Farcim les oblees i les tanquem amb la forma que los vulguem donar.


Batem l’ou i les pintem. Posem una mica de sèsam per damunt.
Coem al forn a 180º uns 5-7 minuts o fins que estiguen doradetes.


I estan bones acabades de fer com l’endemà per emportar-vos allà on vulgueu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada