Una quiche
ràpida per a quan anem justets de temps.
1 massa de
pizza (o de quiche o la que trobeu a la botiga més propera)
1 manoll de kale
1 dent d’all
8-10
tomaques tipus cherry o una miqueta més grans
200ml crema
vegetal
4 ous
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Netegem bé
la kale i li traiem les tiges deixant nomes les fulles que farem a trossets.
Pelem i
trinxem la dent d’all.
Posem un xorret
d’oli a la paella i saltegem l’all amb la kale.
Precalentem
lo forn a 170º.
Batem los
ous amb la crema vegetal.
Salpebrem al gust i afegim lo saltejat. Ho barregem
bé.
Estenem la
massa al motlle i aboquem la barreja.
Netegem les
tomaques i les tallem per la meitat. Les posem per damunt.
Posem la
quiche al forn i coem fins que l’ou estigue quallat i les vores de la massa
doradetes.
Servim
acabada de fer o guardem per a l’endemà i consumir fresqueta acompanyada d’amanida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada