29/1/19

Coc de mandarina



Un coc fàcil de fer que queda esponjós. I si no teniu mandarines, amb taronges també queda molt bo.

Ingredients:
100ml suc de mandarina
150g farina de força de blat
150g panela
4 ous
25ml oli d’auliva
4g llevadura en pols
Sal

Opcional per decorar:
Cacao pur en pols
Flors comestibles amb sucre

Preparació:
Fem lo suc de mandarina.
Precalentem lo forn.
Separem les clares dels ous. Muntem les clares a punt de neu.


Barregem los rovells en la panela, l’oli d’auliva i un polsim de sal.


Barregem la llevadura amb la farina. Anem barrejant-ho amb la barreja dels ous tot passant-ho per un colador i tamisant-ho.



Afegim les clares muntades amb la massa tot barrejant poc a poc.



Untem bé un motlle amb oli d’auliva.


Posem la massa al motlle i ho coem al forn a 180º uns 30-40 minuts.


Una vegada cuit lo desmotllem amb compte. Com que utilitzo oli d’auliva per a que no s’apegue a vegades s’enganxa, si consumiu mantega, aquesta vos anirà millor. Una vegada desmotllat lo dixem gelar damunt d’una reixa.



Al damunt li tirem una mica de cacao pur i unes flors comestibles amb sucre.





Cap comentari:

Publica un comentari