1/12/18

Crema de remolatxa i pataca


Avui una recepta senzilla i ràpida.


Ingredients:
400g remolatxa
400g pataca
Sal
Comí
Pebre negre
Llavors de carabassa
Sèsam

Preparació:
Pelem i netegem les remolatxes i les pataques.
Ho bullim tot junt amb sal al gust.
Escorrem bé tota l’aigua un cop cuit perquè volem una textura cremosa espessa. Si vos agradés més fina podem dixar una mica de l’aigua de cocció per a fer-la més lleugera.
A una paella torrem una mica les llavors de comí (quan comencen a saltar estaran perfectes). Les afegim a la pataca i remolatxa. També lo pebre i triturem tot per obtenir una bona crema espessa.
A la mateixa paella que hem torrat lo comí torrem una mica lo sèsam i les llavors de carabassa i les  repartim per damunt a l’hora de servir. I a gaudir ben calenteta.
Ah! Si la feu a l’estiu també està molt bona gelada i d’aquest manera aprofitem lo efectes prebiòtics de la pataca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada