Avui una
recepta senzilla i ràpida.
Ingredients:
400g
remolatxa
400g pataca
Sal
Comí
Pebre negre
Llavors de
carabassa
Sèsam
Preparació:
Pelem i
netegem les remolatxes i les pataques.
Ho bullim
tot junt amb sal al gust.
Escorrem bé
tota l’aigua un cop cuit perquè volem una textura cremosa espessa. Si vos
agradés més fina podem dixar una mica de l’aigua de cocció per a fer-la més
lleugera.
A una paella
torrem una mica les llavors de comí (quan comencen a saltar estaran perfectes).
Les afegim a la pataca i remolatxa. També lo pebre i triturem tot per obtenir
una bona crema espessa.
A la mateixa
paella que hem torrat lo comí torrem una mica lo sèsam i les llavors de
carabassa i les repartim per damunt a l’hora
de servir. I a gaudir ben calenteta.
Ah! Si la
feu a l’estiu també està molt bona gelada i d’aquest manera aprofitem lo
efectes prebiòtics de la pataca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada