22/1/18

Shirataki noodles amb verdures



Avui vos porto uns fideus d’origen asiàtic que vaig provar per primer cop al Japó que són força curiosos, estan fets de konjac, una planta de la qual se’n consumeix l’arrel, el bulb.  


Se caracteritzen principalment per la seua baixa aportació de carbohidrats i calories. Es componen d’un 97% d’aigua i un 3% de fibra.

Ingredients:
Shirataki noodles
1 pastanaga
1 ceba morada menuda
Brocoli
1 trosset gingebre
½ pesteta
½ dent d’all
Tamari
Oli de sèsam
Sèsam negre

Preparació:
Aquest fideus los venen conservats en líquid, quan els obrim els posem a un colador i los rentem bé. 
 

Després els bullim durant 3 minuts, los escorrem i reservem.


Pelm i tallem lo trosset de gingebre que vulguem, mig all i la pesteta. Posem un xorro d’oli de sèsam al wok i ho saltegem.


Rentem, pelem i tallem la verdura al gust i l’afegim al wok. Saltegem.



Afegim los fideus shirataki i un xorret de tamari.



Ho saltegem una mica més i servim amb sèsam negre per damunt.
Itadakimasu!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada