Ingredients:
3 ous
4 mandarines
340g farina
d’arròs
4c xarop d’agave
(o lo sucre/panela que gasteu)
2c llevat
1 sobre de
graciosa
200ml oli d’auliva
Xocolata Creo
Preparació:
Rentem bé
les mandarines i ratllem la seua pell. Si són ecològiques millor, així no consumireu
los pesticides en que els arruixen.
Fem suc de
les mandarines.
Precalentem lo
forn a 180º.
Barregem los
ous en lo suc de mandarina, lo xarop d’agave i l’oli d’auliva.
Barregem la
farina en lo llevat i lo sobre de graciosa.
Barregem la
mescla líquida en la sòlida.
Posem la
massa als motlles de les magdalenes. Recordeu no omplir-los fins a dalt perquè
després augmenten.
A damunt hi
posem una mica de xocolata Creo granulada.
Posem les
magdalenes al forn i les coem uns 10-15 minuts fins que estiguen cuites. Com
sempre, lo temps dependrà del forn de cadascú.
Les traiem del forn i les dixem gelar damunt d'una reixa.
I gaudiu d’unes
bones magdalenes!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada