10/5/17

Coques d'escalivada i formatges



 
Ingredients:
Per a la massa:
500g farina de força
10g sal
50ml oli d’auliva
300ml aigua
10g llevat

Per al damunt:
2 primentons escalivats
2 asbargínyies escalivades
Confitura de ceba
Formatge ratllat variat
Formatge rul·lo de cabra
8 anxoves

Preparació:
Barregem la farina, l’aigua, la sal i lo’oli d’auliva. Fer últim afegim lo llevat i formem una massa.
Ho tapem i dixem reposar una hora.


Fem dos porcions de massa i estirem cadascuna d’elles damunt d’una llanda de forn amb paper vegetal. Ho dixem reposar uns 30 minuts.


Pelem i fem a tires lo primentó i les asabargínyies.


Tallem lo rul·lo de cabra a rodanxes.
Una de les coques la untem en confitura de ceba, al damunt hi repartim lo formatge i posem les tires de primentó i asbargínyia.




A l’altra posem les tires de primentó i asbargínyia, les anxoves i lo rul·lo de cabra.


Les dixem reposar uns 30 minuts més i precalentem lo forn a 230º.
Les enfornem i coem durant uns 15 minuts (dependrà del vostre forn).



Ja voreu que bones i cruixents que queden!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada