Ingredients:
Per a la
massa:
500g farina
de força
10g sal
50ml oli d’auliva
300ml aigua
10g llevat
Per al
damunt:
2 primentons
escalivats
2
asbargínyies escalivades
Confitura de
ceba
Formatge ratllat
variat
Formatge rul·lo
de cabra
8 anxoves
Preparació:
Barregem la
farina, l’aigua, la sal i lo’oli d’auliva. Fer últim afegim lo llevat i formem
una massa.
Ho tapem i
dixem reposar una hora.
Fem dos
porcions de massa i estirem cadascuna d’elles damunt d’una llanda de forn amb paper
vegetal. Ho dixem reposar uns 30 minuts.
Pelem i fem
a tires lo primentó i les asabargínyies.
Tallem lo rul·lo
de cabra a rodanxes.
Una de les
coques la untem en confitura de ceba, al damunt hi repartim lo formatge i posem
les tires de primentó i asbargínyia.
A l’altra
posem les tires de primentó i asbargínyia, les anxoves i lo rul·lo de cabra.
Les dixem reposar
uns 30 minuts més i precalentem lo forn a 230º.
Les enfornem
i coem durant uns 15 minuts (dependrà del vostre forn).
Ja voreu que
bones i cruixents que queden!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada