Avui una
recepta d’aprofitament senzilla amb totes aquelles verdures que tingueu per la
nevera.
Ingredients:
Noodles d’arròs
1 tros de
primentó roig
1 tros de
bròquil
1 pastanaga
1 tros de
carabassó
4 shitake
1 tros de
gingebre
Oli de sèsam
Tamari
Preparació:
Posem los
noodles en un bol. Fem bullir aigua i cobrim los noodles. Los dixem reposar
mentre fem lo saltejat de verdura per a que s’hidraten.
Rentem bé la
verdura i la tallem a trossets.
Rentem los
shitake i també los fem a trossets.
Posem un
xorro d’oli de sèsam a la paella (o wok), agafem un tros de gingebre, lo
trinxem i lo dorem una mica a l’oli. A continuació afegim les verdures i los
shitake i saltegem.
Una vegada
los noodles estiguin hidratats, los passem a aigua gelada i després los
escorrem bé.
Barregem i
saltegem en la verdura i servim.
No he posat
sal perquè en servir-los hi vaig titar un xorret de tamari per damunt que ja li
aporta un sabor salat. Si no vos ve de gust, ho substituïu per sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada