15/4/17

Noodles d'arròs en verdures i shitake



Avui una recepta d’aprofitament senzilla amb totes aquelles verdures que tingueu per la nevera.

 

Ingredients:
Noodles d’arròs
1 tros de primentó roig
1 tros de bròquil
1 pastanaga
1 tros de carabassó
4 shitake
1 tros de gingebre
Oli de sèsam
Tamari

Preparació:
Posem los noodles en un bol. Fem bullir aigua i cobrim los noodles. Los dixem reposar mentre fem lo saltejat de verdura per a que s’hidraten.


Rentem bé la verdura i la tallem a trossets.
Rentem los shitake i també los fem a trossets.
Posem un xorro d’oli de sèsam a la paella (o wok), agafem un tros de gingebre, lo trinxem i lo dorem una mica a l’oli. A continuació afegim les verdures i los shitake i saltegem.


Una vegada los noodles estiguin hidratats, los passem a aigua gelada i després los escorrem bé.


Barregem i saltegem en la verdura i servim.


No he posat sal perquè en servir-los hi vaig titar un xorret de tamari per damunt que ja li aporta un sabor salat. Si no vos ve de gust, ho substituïu per sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada