L’hummus és
un plat tant habitual a la nostra cuina del dia a dia que no me’n havia adonat
que com a tal no el tinc al blog. Un dia d’aquests l’hauré de penjar...
Però avui
von porto un fet en carabassa. Queda molt suau i està boníssim.
Ingredients:
200g cigrons
cuits
300g
carabassa cuita al forn
3 dents d’all
1c tahin
¼ llimona
Comí
Sal
Oli d’auliva
Primentó picant
i dolç
Preparació:
Tradicionalment
l’hummus es fa amb los alls en cru, però a mi m’agrada passar-los per la paella
per a que perguen una mica la força i així tothom pugue gaudir del plat.
Saltegem en
un xorret d’oli lo comí i los alls, després afegim los cigrons i ho remenem bé.
Després pelem
la carabassa i la fem a trossos. La posem a un pot amb los cigrons, los alls,
la cullerada de tahin, un xorro generós d’oli, sal al gust i la llimona
escorreguda.
Ho triturem
bé i servim en un xorret d’oli i lo primentó per damunt.
Aquí teniu
també dues versions més de hummus:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada