21/3/17

Quinoa buda bowl





Ingredients:
2 tasses de quinoa
1 manoll de col kale
2 pastanagues
4 o 6 raves
50g de panís cuit
8 shitakes
Sèsam
Sal
Pebre
Oli

Preparació:
Rentem la quinoa i la coem en aigua bullint fins que estigue feta. La colem i reservem.
Retem bé la col kale i la fem a trossos, la saltegem en un xorret d’oli a la paella.


Netegem los shitake i los saltegem a la paella.
Rentem los raves, los tallem a rodanxes i saltegem en un atre xorret d’oli a la paella.


Pelem les pastanagues si les fem a tires. Posem oli a la paella, afegim lo sèsam i lo torrem una mica i, a continuació ho barregem en els pastanagues i saltegem.


Servim tots los ingredients a un bol on la base serà la quinoa. Salpebrem al gust.


Animeu-vos a preparar los vostre bols amb tot allò que vos apetixque!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada