Ingredients:
2 tasses de
quinoa
1 manoll de
col kale
2
pastanagues
4 o 6 raves
50g de panís
cuit
8 shitakes
Sèsam
Sal
Pebre
Oli
Preparació:
Rentem la
quinoa i la coem en aigua bullint fins que estigue feta. La colem i reservem.
Retem bé la
col kale i la fem a trossos, la saltegem en un xorret d’oli a la paella.
Netegem los
shitake i los saltegem a la paella.
Rentem los
raves, los tallem a rodanxes i saltegem en un atre xorret d’oli a la paella.
Pelem les pastanagues
si les fem a tires. Posem oli a la paella, afegim lo sèsam i lo torrem una mica
i, a continuació ho barregem en els pastanagues i saltegem.
Servim tots los
ingredients a un bol on la base serà la quinoa. Salpebrem al gust.
Animeu-vos a
preparar los vostre bols amb tot allò que vos apetixque!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada