Ingredients:
10
primentons del piquillo en conserva
300g tofu
ferm
8 xampinyons
Oli
Sal
Pebre
Cúrcuma
Preparació:
Netegem bé
los xampinyons, los tallem a daus i los saltegem en un xorret d’oli a la
paella.
En l’ajuda d’una
forquilla o en les mans desfem lo tofu. Quan los xampinyons casi estiguem fets,
posem lo tofu a la paella, salpebrem i afegim la cúrcuma.
Ho remenem bé i
acabem de coure.
Farcim los
primentons i servim.
Podeu fer
també una beixamel per damunt i gratinar-los, al vostre gust, sinó amb un bon
xorro d’oli al damunt estaran boníssims.
Ah! I tant són bons acabats de fer com per a l’endemà servir-los freds
acompanyats d’una bona amanida.
Ohhhh a casa triofem moltíssim els pebrots farcits, i els hem farcit de moltes coses, però veig que amb el tofu em queda pendent.
ResponEliminaQue bo