16/3/17

Primentons del piquillos farcits de tofu i xampinyons





Ingredients:
10 primentons del piquillo en conserva
300g tofu ferm
8 xampinyons
Oli
Sal
Pebre
Cúrcuma

Preparació:
Netegem bé los xampinyons, los tallem a daus i los saltegem en un xorret d’oli a la paella.


En l’ajuda d’una forquilla o en les mans desfem lo tofu. Quan los xampinyons casi estiguem fets, posem lo tofu a la paella, salpebrem i afegim la cúrcuma.

 
Ho remenem bé i acabem de coure.


Farcim los primentons i servim.


Podeu fer també una beixamel per damunt i gratinar-los, al vostre gust, sinó amb un bon xorro d’oli  al damunt estaran boníssims. Ah! I tant són bons acabats de fer com per a l’endemà servir-los freds acompanyats d’una bona amanida.

1 comentari:

  1. Ohhhh a casa triofem moltíssim els pebrots farcits, i els hem farcit de moltes coses, però veig que amb el tofu em queda pendent.
    Que bo

    ResponElimina