19/2/17

Gelatina de taronja vegana


L'agar agar es una alternativa a aquells que no vulgueu consumir productes d'origen animal a l'hora de preparar les vostres gelatines i altres postres.








Ingredients:
Taronges
Agar agar
Sucre o panela al gust

Preparació:
Fem lo suc de taronja en l’exprimidor. Si no voleu trobar la fibra, podeu passar-lo després per un colador més fi.


Posem lo suc de taronja en un casso, la panela i afegim la quantitat d’agar agar que li pertoca: 2g per cada 500ml. Lo suc de taronja ha d’estar a temperatura ambient, si les teníeu a la nevera no us quallarà.
Ho acalentem fins que comence a bullir sense parar de remenar. Una vegada ha bullit continuem remenant dos minuts i apaguem lo foc.


Posem la gelatina als motlles que teniu i dixem gelar. Una vegada gelat ho guardem a la nevera i ne podem gaudir quan vulguem.
És un postre perfecte per acompanyar lo menú de carmanyola a la feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada