23/2/17

Curry d'ous *Índia



Per a aquells que no hagueu provat mai un curry d’ous. És un curry molt suau i sabor fantàstic. Aquesta és la meua versió del que apareix al llibre Los 50 mejores curys de la India.
 


Ingredients:
(per a 4 pax)
6 ous
2 cebes grosses (o 3 mitjanes)
225g tomaca en conserva (o natural pelada i triturada)
2 dents d’all
100g de coco ratllat (o 200ml de llet de coco)
2c oli d’auliva
1 pal canyella (5cm)
3c cilantre en pols
1 ½ c pesteta en pols
1c comí
½ c cúrcuma en pols
1 tros de gingebre (0’5cm)
Suc ½ llimona
Sal
600ml aigua


Preparació:
Bullim los ous.
Triturar lo cilantre, la pesteta, lo comí, l’all, lo gingebre i 2c d’aigua fins aconseguir una pasta.
Pelar i tallar les cebes a trossets.
Posar l’oli a la cassola i la canyella, dorar-la una mica i afegir les cebes. Dixar que se coguen una mica. Incorporar la pasta d’espècies. Anar remenant i si veiem que s’apega, posar una mica d’aigua. 


Al cap d’uns 7 minuts afegim la tomaca i remenem una estona més.



Afegim l’aigua i salem al gust. Dixar coure a foc lent i tapat durant 20 minuts per a fer la salsa. 


Pelem los ous i los partim per la mitat.
A continuació afegim lo coco i dixem coure una estona més per a que se barregen los sabors. Afegim lo suc de llima i los ous.


Servim en una mica d'arròs basmati i un tros de naan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada