15/11/16

Risotto de remolatxa i bolets





Ingredients:
300g arròs
2 remolatxes mitjanes
Barreja de bolets secs (rossinyols, trompetes, carreretes, ceps i camagrocs)
1l caldo verdura
1 ceba menuda
Parmesà
Sal
Pebre
Oli
Aufapiga


Preparació:
Posem 1/2h abans de preparar lo plats los bolets a deshidratar.
Pelem, rentem i piquem la ceba i les remolatxes.
Afegim un xorret d’oli a la cassola i saltegem la ceba. Tot seguit afegim la remolatxa i sofregim.


Acalentem lo caldo de verdura i li afegim lo suc dels bolets deshidratats tots passant-lo pel colador.
Tallem los bolets a trossets i los afegim al sofregit.
Salpebrem.
Afegim l’arròs i saltegem una mica. 


Anem posant lo caldo de mica en mica fins que l’arròs se l’embegue.


Quan gairebé estigue cuit, afegim lo parmesà, remenem bé, apaguem lo foc i dixem reposar 5 minuts.


Servim amb aufapiga seca al damunt.


1 comentari:

  1. Tinc una mica de puré de remolatxa que m'ha sobrat d'una recepta i m'acabes de donar una idea ;-)

    ResponElimina