Ingredients:
300g arròs
2 remolatxes
mitjanes
Barreja de
bolets secs (rossinyols, trompetes, carreretes, ceps i camagrocs)
1l caldo
verdura
1 ceba
menuda
Parmesà
Sal
Pebre
Oli
Aufapiga
Preparació:
Posem 1/2h
abans de preparar lo plats los bolets a deshidratar.
Pelem,
rentem i piquem la ceba i les remolatxes.
Afegim un
xorret d’oli a la cassola i saltegem la ceba. Tot seguit afegim la remolatxa i
sofregim.
Acalentem lo
caldo de verdura i li afegim lo suc dels bolets deshidratats tots passant-lo
pel colador.
Tallem los
bolets a trossets i los afegim al sofregit.
Salpebrem.
Afegim l’arròs
i saltegem una mica.
Anem posant lo caldo de mica en mica fins que l’arròs se l’embegue.
Quan gairebé
estigue cuit, afegim lo parmesà, remenem bé, apaguem lo foc i dixem reposar 5
minuts.
Servim amb
aufapiga seca al damunt.
Tinc una mica de puré de remolatxa que m'ha sobrat d'una recepta i m'acabes de donar una idea ;-)
ResponElimina