Ingredients:
Per a la massa:
1 got d'oli (mida café)
1 got aigua tebia (mida café)
1/2 sobre de llevadura
Sal
La farina que entre
Sofregit de tomaca
Xampinyons
Parmesà
Formatge Pere Michel
Salsa pesto
Ruca
Canonges
Preparació:
Barregem tots los ingredients per a
fer la massa. Anem afegint farina fins aconseguir una massa moldejable. La
dixem reposar una mica.
Rentem los xampinyons i los tallem a
làmines.
Rentem la ruca i los canonges i los
escorrem bé.
Tallem lo formatge Pere Michel a
trossets.
Agafem la massa i li donem la forma
que desitgem. L’estenem bé i la posem a una llanda damunt de paper vegetal.
Al damunt i posem lo sofregit de
tomaca, los trossets de formatge i lo parmesa.
A continuació posem los xampinyons
laminats i pesto al gust.
Ho coem al forn a 250º fins que la
massa estigue cruixent.
Servim la pizza en la ruca i los
canonges per damunt.
I si li tireu una miqueta d’oli de
pesteta al damunt, encara estarà més bona!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada