20/12/15

L'Era Restaurant

Si passeu pels Valentins no dixeu de visitar l'Era restaurant.
A casa sempre lo tenim present per a les celebracions o dinars especials. Un restaurant correcte,la cuina de sempre, adaptat i amb un servei excepcional.






Fa poc hi vam anar i ja fa temps que se mereixia una entrada al blog.
Al restaurant fan menú diari i també tenen menús per al cap de setmana i festius. natros aquest dia vam anar de carta.
També s'adapten si tens alguna alèrgia o intol·lerància.

Per començar mos van traure unes ametlles salades. Aigua i vi. Un blanc albariño Contrapunto i un negre que mai ens falla: Mas Collet de Capçanes D.O. Montsant 2013.




Vam decidir fer les picadetes de l'Era. Una sèrie de plats que van canviant en funció de la temporada. Alguns d'ells los pots trobar a la carta també.

Les braves de l'Era. Simplement boníssimes. Cuites al punt i en lo toquet de pebre roig i sal volcànica.


Uns ibèrics. Com altrernativa a l'embotit van traure formatge curat. Molt bo.



Uns bunyols d'abadejo. Casolans i molt fins amb trossets d'abadejo.


I per acabar en les picadetes unes gambes a la sal que estaven tan bones que quan me'n vaig adonar ja no ne quedaven al plat. L'oli per sucar-hi pa i no parar!


Per segon plat alguns vam coincidir, altres no. Però tot i així hi ha varietat.
Llobarro a l'espatlla amb lo seu acompanyament. Molt bo.


Abadejo al forn gratinat. Lo plat va quedar ben net.


Llenguado a la planxa amb guarnició. Perfecte.


Costelletes de cabrit amb guarnició. Se desfeien a la boca.


Cocotxes d'abadejo amb caragols de mar. Delicioses.


I per postres hi havia una gran varietat per triar. Al final los que no van minjar la clàssica crema catalana (la truinfadora dels postres) vam provar altres coses.


Mousse de iogurt amb maduixes.



Panacota. Espectacular. Una de les especialitats de la casa.


Coc de maçana i anous. (Anava cobert amb xocolata desfeta però ho vam demanar sense). Una textura i sabor genials.


Cafès i licors.
Com sempre, repetirem.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada