19/2/15

TrinqueteAvui vos parlaré d’un restaurant que vam descobrir a Tudela per recomanació d’uns amics, Trinquete. Està situat al centre de Tudela. Ofereix una cuina de Navarra d’autor amb productes de proximitat i del seu propi hort.Durant l’any a part de la carta van oferint diferents menús. Natros vam provar lo menú de la trufa, però mos han contat que lo menú de verdures (més de cara a primavera) està molt bo. Les trufes les van a recol·lectar los del mateix restaurant segons indica la carta.


Vam començar lo dinar dixant-mos aconsellar pel vi, una aigua i una sèrie de panets de diferents ingredients que vam poder degustar al llarg de tot lo dinar: aulives verdes, aulives negres, sèsam, anous i panses, sevillà, baguette... acabats de fer i bons.


Lo primer plat va ser una amanida amb alvocat i oli trufat. També mos van dixar a la taula dos olis per a que provessem. De gust intens, bons.

Seguidament mos van traure una quallada de borraina. La tapa estava feta de pa que havies de trencar i barrejar amb la quallada. Diferent.

Unes torrades amb mantega i trufa laminada. Natros no som de mantega, però estava tan fina que ni se notava lo seu gust. Lo pa torrat perfecte.A continuació venia un carpaccio de res vella amb trufa i parmesà. Segons los atres comensals bo. Com que no minjo carn, vaig demanar al principi del dinar un canvi. Me van oferir un timbal de verdures de temporada i ou. Molt bo, i la textura de l’ou perfecta.
I per acabar amb la degustació mos van treure un ou ferrat amb salsa trufada de boletus. Un dels plats estrella de la seva carta. Tots a sucar-hi pa!Lo postre va ser lo que no mos va acabar d’agradar. Uns “profiteroles” farcits de nata i mascarpone amb xocolata i dulce de leche. Ho vam trobar massa dolç per al nostre gust.I per a fer baixar lo dinar, uns cafès i té verd amb menta.Lo servei molt amable i correcte. Un lloc per repetir.

Preu del menú: 35 euros (amb cafès i beguda 42)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada