19/2/15

Trinquete



Avui vos parlaré d’un restaurant que vam descobrir a Tudela per recomanació d’uns amics, Trinquete. Està situat al centre de Tudela. Ofereix una cuina de Navarra d’autor amb productes de proximitat i del seu propi hort.







Durant l’any a part de la carta van oferint diferents menús. Natros vam provar lo menú de la trufa, però mos han contat que lo menú de verdures (més de cara a primavera) està molt bo. Les trufes les van a recol·lectar los del mateix restaurant segons indica la carta.


Vam començar lo dinar dixant-mos aconsellar pel vi, una aigua i una sèrie de panets de diferents ingredients que vam poder degustar al llarg de tot lo dinar: aulives verdes, aulives negres, sèsam, anous i panses, sevillà, baguette... acabats de fer i bons.






Lo primer plat va ser una amanida amb alvocat i oli trufat. També mos van dixar a la taula dos olis per a que provessem. De gust intens, bons.





Seguidament mos van traure una quallada de borraina. La tapa estava feta de pa que havies de trencar i barrejar amb la quallada. Diferent.





Unes torrades amb mantega i trufa laminada. Natros no som de mantega, però estava tan fina que ni se notava lo seu gust. Lo pa torrat perfecte.



A continuació venia un carpaccio de res vella amb trufa i parmesà. Segons los atres comensals bo. Com que no minjo carn, vaig demanar al principi del dinar un canvi. Me van oferir un timbal de verdures de temporada i ou. Molt bo, i la textura de l’ou perfecta.




I per acabar amb la degustació mos van treure un ou ferrat amb salsa trufada de boletus. Un dels plats estrella de la seva carta. Tots a sucar-hi pa!



Lo postre va ser lo que no mos va acabar d’agradar. Uns “profiteroles” farcits de nata i mascarpone amb xocolata i dulce de leche. Ho vam trobar massa dolç per al nostre gust.



I per a fer baixar lo dinar, uns cafès i té verd amb menta.



Lo servei molt amable i correcte. Un lloc per repetir.

Preu del menú: 35 euros (amb cafès i beguda 42)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada