Avui vos parlaré d’un restaurant que vam descobrir a Tudela
per recomanació d’uns amics, Trinquete. Està situat al centre de Tudela.
Ofereix una cuina de Navarra d’autor amb productes de proximitat i del seu
propi hort.
Durant l’any a part de la carta van oferint diferents menús.
Natros vam provar lo menú de la trufa, però mos han contat que lo menú de
verdures (més de cara a primavera) està molt bo. Les trufes les van a recol·lectar
los del mateix restaurant segons indica la carta.
Vam començar lo dinar dixant-mos aconsellar pel vi, una
aigua i una sèrie de panets de diferents ingredients que vam poder degustar al llarg
de tot lo dinar: aulives verdes, aulives negres, sèsam, anous i panses,
sevillà, baguette... acabats de fer i bons.
Lo primer plat va ser una amanida amb alvocat i oli trufat.
També mos van dixar a la taula dos olis per a que provessem. De gust intens,
bons.
Seguidament mos van traure una quallada de borraina. La tapa
estava feta de pa que havies de trencar i barrejar amb la quallada. Diferent.
Unes torrades amb mantega i trufa laminada. Natros no som de
mantega, però estava tan fina que ni se notava lo seu gust. Lo pa torrat
perfecte.
A continuació venia un carpaccio de res vella amb trufa i
parmesà. Segons los atres comensals bo. Com que no minjo carn, vaig demanar al principi
del dinar un canvi. Me van oferir un timbal de verdures de temporada i ou. Molt
bo, i la textura de l’ou perfecta.
I per acabar amb la degustació mos van treure un ou ferrat
amb salsa trufada de boletus. Un dels plats estrella de la seva carta. Tots a
sucar-hi pa!
Lo postre va ser lo que no mos va acabar d’agradar. Uns “profiteroles”
farcits de nata i mascarpone amb xocolata i dulce de leche. Ho vam trobar massa
dolç per al nostre gust.
I per a fer baixar lo dinar, uns cafès i té verd amb menta.
Lo servei molt amable i correcte. Un lloc per repetir.
Preu del menú: 35 euros (amb cafès i beguda 42)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada