26/2/15

Mossets de formatge




Ingredients:

2 làmines de pasta fullada

1 ou

450 g formatge de cabra fresc

5 pebres

Sèsam

Llavors de ruella



Preparació:

Desenrotllem les làmines de pasta fullada i les anem tallant en lo motlle de la forma desitjada. Com que volia que fossen mossets no los vaig fer massa grans, però suposo que més grans també quedarien bé.



Anem posant-ho damunt d’un paper de forn a una safata. Ho untem en un ou batut i a una mitat hi posem sèsam i a l’altra les llavors de ruella.




Ho posem a coure al forn a 180º fins que estigue doradet. Una vegada cuits, los traiem i dixem gelar.



Agafarem lo formatge de cabra i lo batrem una mica per a que estigue més cremós. La mitat lo barrejarem en 5 pebres, i l’altra meitat la dixarem tal qual.



Agafarem los mossets i los obrirem per la mitat.



Posarem lo formatge dins d’una mànega (si no ne teniu també pot servir una bossa de plàstic menuda a la que li fem un forat a la punta). Anirem omplint los mossets i posant als plats.

L’últim pas lo farem uns minuts abans de servir per evitar que lo formatge pugue reblanir la massa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada