2 làmines de
pasta fullada
1 ou
450 g formatge
de cabra fresc
5 pebres
Sèsam
Llavors de
ruella
Preparació:
Desenrotllem
les làmines de pasta fullada i les anem tallant en lo motlle de la forma
desitjada. Com que volia que fossen mossets no los vaig fer massa grans, però
suposo que més grans també quedarien bé.
Anem
posant-ho damunt d’un paper de forn a una safata. Ho untem en un ou batut i a
una mitat hi posem sèsam i a l’altra les llavors de ruella.
Ho posem a
coure al forn a 180º fins que estigue doradet. Una vegada cuits, los traiem i
dixem gelar.
Agafarem lo
formatge de cabra i lo batrem una mica per a que estigue més cremós. La mitat
lo barrejarem en 5 pebres, i l’altra meitat la dixarem tal qual.
Agafarem los
mossets i los obrirem per la mitat.
Posarem lo
formatge dins d’una mànega (si no ne teniu també pot servir una bossa de
plàstic menuda a la que li fem un forat a la punta). Anirem omplint los mossets
i posant als plats.
L’últim pas lo
farem uns minuts abans de servir per evitar que lo formatge pugue reblanir la
massa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada