500g farina
blat integral
40g panses
10g sèsam
9g llevat
300ml aigua
Sal
Preparació:
Posem tots
los ingredients a la panificadora i engeguem lo programa d’amassar.
Una vegada
la massa estigue feta i reposada la traiem, fem los panets de la mida que
vulguem i los anem posant damunt d’una llanda en paper de forn.
Si voleu
podeu fer alguna tallet als panets i titar-li una mica més de sèsam per damunt.
Coem al forn
a 220º uns 20-30mintus depenent del vostre forn.
Dixem gelar
i ja podem minjar.
*També los
podeu fer i los que no hagueu de consumir congelar-los. Només caldrà traure’ls
una mica ans de consumir o pegar-los-hi un toc de forn.
amb lo panarra q soc m'apunto aquest pa, quina cosa tan bonaaaa
ResponEliminaNo em puc creure que siguen cassolans!! quina bona pinta!! ni als forns!! Marta
ResponElimina