200g macarrons
integrals
1 carabassó
gros
1 pesteta
Menta fresca
Sal
Pebre
Oli
Per a la
salsa:
1 llimona
1 cullerada
de mel
Oli d’auliva
Preparació:
Preparem la
salsa en lo suc de la llimona, la mel i l’oli al gust. Barregem bé.
Posem a bullir
la pasta i quan estigue cuita la colem i
reservem.
Mentrestant
rentem bé lo carabassó i lo ratllem. Posem oli a la paella i tallem a trossets
la pesteta, la dorem una mica i afegim lo carabassó. Salpebrem i afegim la
menta picada.
Coem lo carabassó al dente i barregem en los macarrons.
Servim los
macarrons en la salsa al costat per a que cadascú es pose la que vulgue.
*Si sobra
salsa, també és molt bona per a les amanides.
Cristina aquests macarrons a més de boníssims son molt sans, que més es pot demanar?
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Una bona recepta per fer amb carabassons, ara en tenim molts a l'hort i a vegades ja no ser com cuinar-los!!!
ResponEliminaUna recepta molt bona per fer amb carabassons, ara en tenim molts a l'hort i de vegades ja no sé com cuinar-los!!!
ResponElimina