6/10/14

Macarrons amb carabassó i menta acompanyats de salsa de llimona




 
Ingredients:

200g macarrons integrals

1 carabassó gros

1 pesteta

Menta fresca

Sal

Pebre

Oli



Per a la salsa:

1 llimona

1 cullerada de mel

Oli d’auliva



Preparació:



Preparem la salsa en lo suc de la llimona, la mel i l’oli al gust. Barregem bé.

Posem a bullir  la pasta i quan estigue cuita la colem i reservem.

Mentrestant rentem bé lo carabassó i lo ratllem. Posem oli a la paella i tallem a trossets la pesteta, la dorem una mica i afegim lo carabassó. Salpebrem i afegim la menta picada.



Coem lo carabassó al dente i barregem en los macarrons.

Servim los macarrons en la salsa al costat per a que cadascú es pose la que vulgue.




*Si sobra salsa, també és molt bona per a les amanides.

3 comentaris:

  1. Cristina aquests macarrons a més de boníssims son molt sans, que més es pot demanar?

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  2. Una bona recepta per fer amb carabassons, ara en tenim molts a l'hort i a vegades ja no ser com cuinar-los!!!

    ResponElimina
  3. Una recepta molt bona per fer amb carabassons, ara en tenim molts a l'hort i de vegades ja no sé com cuinar-los!!!

    ResponElimina