Xocolata al
gust
Fruits secs
variats
Preparació:
Trenquem la
xocolata a trossets i la desfem al bany maria.
Preparem uns
quants fruits secs variats al gust, en sal, sense... com més vos agrade.
Anem posant
gotes de xocolata damunt d’un paper vegetal i al damunt hi posem los fruits
secs variats.
Dixem a
temperatura ambient i quan la xocolata
ja estigue dura, ho anem traient del forn i posant en una safata per a guardar
a la nevera. Així mos assegurarem que no se desfaran i conservaran bé.
Són ideals
per acompanyar el té o cafè.
Cristina, aquests són els bombons de la meva infància. Els feien a una pastisseria que es deia Can Roca, a Girona, i eren la meva perdició. Malauradament va tancar!!! Aquests teus tenen pinta d'estar igual de bons! Petons!
ResponEliminaMuy ricos y bonitos! Hoy tenemos telepatia, jejejejeje. Te dejo una sorpresita en mi blog: http://elcajondesastredemaggie.blogspot.com.es/2014/10/rocas-de-chocolate-con-frutos-secos-y.html. Un besito
ResponEliminaGràcies per pensar en mi!
EliminaQue bons boníssims que son aquests bombons! I que macos que t'han quedat, preciosos! M'en demano un, o dos! un petó maca!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden