12/10/14

Botons de xocolata i fruits secs




 
Ingredients:

Xocolata al gust

Fruits secs variats



Preparació:



Trenquem la xocolata a trossets i la desfem al bany maria.






Preparem uns quants fruits secs variats al gust, en sal, sense... com més vos agrade.





Anem posant gotes de xocolata damunt d’un paper vegetal i al damunt hi posem los fruits secs variats.





Dixem a temperatura ambient i quan  la xocolata ja estigue dura, ho anem traient del forn i posant en una safata per a guardar a la nevera. Així mos assegurarem que no se desfaran i conservaran bé.



Són ideals per acompanyar el té o cafè.

4 comentaris:

  1. Cristina, aquests són els bombons de la meva infància. Els feien a una pastisseria que es deia Can Roca, a Girona, i eren la meva perdició. Malauradament va tancar!!! Aquests teus tenen pinta d'estar igual de bons! Petons!

    ResponElimina
  2. Muy ricos y bonitos! Hoy tenemos telepatia, jejejejeje. Te dejo una sorpresita en mi blog: http://elcajondesastredemaggie.blogspot.com.es/2014/10/rocas-de-chocolate-con-frutos-secos-y.html. Un besito

    ResponElimina
  3. Que bons boníssims que son aquests bombons! I que macos que t'han quedat, preciosos! M'en demano un, o dos! un petó maca!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina