Si dieu què és de xocolata s'ho minjaran sense dir res... ;)
Ja fa temps que tinc una arrossera així xicoteta que per a coure l'arròs i atres cereals va molt bé, a més a més també cou al vapor. Senzilleta, però que per a la cuina del dia a dia va molt bé!
Així que avui vos proposo una manera diferent de fer servir l'arrossera per a tots aquells que ne tingueu.
Ingredients:
250g farina
de garrofa
20g sucre
morè
1 maçana
grossa o 2 de menudes
2 cullerades
de llevadura
¼ de tassa
de llet d’arròs
1 ou
Sucre blanc
pa decorar
Preparació:
Barregem l’ou
en lo sucre, la llet d’arròs i la farina de garrofa en la llevadura. Ho remenem
bé.
Pelem i
tallem la maçana a trossets i l’aboquem a la mescla. Barregem bé.
Untem una
mica l’arrossera en farina i aboquem la mescla. Ho posem a coure i tapem. Quan
veiguem que ja està cuit, apaguem l’arrossera i dixem gelar per a desemmotllar.
Li tirem una mica de sucre blanc per damunt pa decorar i servim.
Fa molt bona pinta i el volia fer però ho estic probant i em surt massa pastos, no li falta algun líquid més? Potser oli o mes llet? És que no se'm barreja bé...
ResponEliminaDoncs no sé perque deu ser... prova de ficar-hi més llet, però la farina de garrofa és tant fina que jo amb aquestes quantitats hem va sortir molt bé, no gens pastós com pots vore a la foro de la barreja. Potser és la farina què demana més líquid...
ResponEliminaJa me dius com t'ha quedat!
Gràcies!