26/8/14

Pastís de farina de garrofa i maçana




Si dieu què és de xocolata s'ho minjaran sense dir res... ;)

Ja fa temps que tinc una arrossera així xicoteta que per a coure l'arròs i atres cereals va molt bé, a més a més també cou al vapor. Senzilleta, però que per a la cuina del dia a dia va molt bé!


Així que avui vos proposo una manera diferent de fer servir l'arrossera per a tots aquells que ne tingueu.



Ingredients:

250g farina de garrofa

20g sucre morè

1 maçana grossa o 2 de menudes

2 cullerades de llevadura

¼ de tassa de llet d’arròs

1 ou

Sucre blanc pa decorar



Preparació:

Barregem l’ou en lo sucre, la llet d’arròs i la farina de garrofa en la llevadura. Ho remenem bé.

Pelem i tallem la maçana a trossets i l’aboquem a la mescla. Barregem bé.



Untem una mica l’arrossera en farina i aboquem la mescla. Ho posem a coure i tapem. Quan veiguem que ja està cuit, apaguem l’arrossera i dixem gelar per a desemmotllar. 


Li tirem una mica de sucre blanc per damunt pa decorar i servim.


2 comentaris:

  1. Fa molt bona pinta i el volia fer però ho estic probant i em surt massa pastos, no li falta algun líquid més? Potser oli o mes llet? És que no se'm barreja bé...

    ResponElimina
  2. Doncs no sé perque deu ser... prova de ficar-hi més llet, però la farina de garrofa és tant fina que jo amb aquestes quantitats hem va sortir molt bé, no gens pastós com pots vore a la foro de la barreja. Potser és la farina què demana més líquid...
    Ja me dius com t'ha quedat!
    Gràcies!

    ResponElimina