2 làmines de
pasta fullada (si és quadrada, millor)
1 tros de
carabassa al forn
300g
formatge rul·lo de cabra
1 ou
Sèsam
Aufapiga
Preparació:
Si la massa
que tenim és quadrada, fem quadradets equitatius amb la massa que tenim. Sinó,
primer fem la massa quadrada per a poder fer-la bé a quadrets.
Fem quatre
talls diagonals als quadradets sense arribar a passar pel mig.
Tallem la
carabassa i lo formatge a trossets. Posem un trosset de carabassa i un trosset
de formatge al mig de cada quadradet. Hi tirem aufapiga al gust.
Tanquem los
quadradets en forma de molinet tot ajuntant les puntes al mig com a la foto.
Ho pintem en
ou i tirem sèsam per damunt.
Ho coem al forn al màxim fins que estigue doradet.
Com que les
làmines què tenia eren redones, vaig aprofitar les vores... :P
Que macos!!
ResponEliminaQuina cosa més bona...aquest farcit me l'apunto perquè ha de ser deliciós! Petons!
ResponElimina