200g
espaguetis d’aufapiga
1 ceba
Ceps deshidratats
20cl crema
vegetal (soja)
Sal
Pebre
Oli
Aufapiga
Preparació:
Posem los
ceps a deshidratar 30 minuts ans de preparar lo plat en un bol en aigua.
Posem a
bullir aigua i coem los espaguetis al gust.
Aquests en concret són ecològics, bons i fàcils de trobar a grans superfícies.
Pelem,
rentem i triturem una ceba. La posem a sofregir en una mica d’oli.
Afegim los
ceps ja hidratats i tallats a trossets i saltegem.
Afegim la
crema vegetal, salpebrem i acabem de coure a foc lent.
Quan la
salsa estigue feta, servir-la per damunt dels espaguetis. Posar-hi aufapiga al
gust.
Bon profit!
A veure si trobo d'aquests espaguetis per aquí!!! Han de ser molt bons! Petons!
ResponElimina