10/4/14

Espaguetis d'aufapiga en salsa de ceps




Ingredients:

200g espaguetis d’aufapiga

1 ceba

Ceps deshidratats

20cl crema vegetal (soja)

Sal

Pebre

Oli

Aufapiga



Preparació:



Posem los ceps a deshidratar 30 minuts ans de preparar lo plat en un bol en aigua.

 

Posem a bullir aigua i coem los espaguetis al gust.
Aquests en concret són ecològics, bons i fàcils de trobar a grans superfícies.





Pelem, rentem i triturem una ceba. La posem a sofregir en una mica d’oli.





Afegim los ceps ja hidratats i tallats a trossets i saltegem.




Afegim la crema vegetal, salpebrem i acabem de coure a foc lent.





Quan la salsa estigue feta, servir-la per damunt dels espaguetis. Posar-hi aufapiga al gust.





Bon profit!


1 comentari:

  1. A veure si trobo d'aquests espaguetis per aquí!!! Han de ser molt bons! Petons!

    ResponElimina