7/4/14

Abadejo de quaresma





Ingredients:


4 talls d’abadejo

1 ceba

2 alls tendres

1 tros de primentó roig

3 carxofes

1 manoll d’espàrrecs de marge

½ got de vi blanc

1 got d’aigua

2 ous

Sal

Oli

Pebre



Preparació:



Tindrem l’abadejo dessalat del dia ans.



Pelem i tallem la ceba, los alls, lo primentó i les carxofes. Rentarem bé los espàrrecs i los tallarem a trossets.



Posarem la ceba, los alls i lo primentó a sofregir en un xorret d’oli a la cassola de terra. 



Quan estigue una mica fet, afegirem les carxofes i los espàrrecs.



Marcarem l’abadejo a la paella en una mica de pebre per damunt.



Tirarem lo vi blanc a la verdura i dixarem reduir. Afegirem l’abadejo i l’aigua. Dixarem coure poc a poc.



Quan estigue casi fet, tirarem los ous per a que se coguen de la mateixa calentor.



Servir immediatament per a que los ous estiguin al punt.









1 comentari: