4 talls d’abadejo
1 ceba
2 alls
tendres
1 tros de
primentó roig
3 carxofes
1 manoll d’espàrrecs
de marge
½ got de vi
blanc
1 got d’aigua
2 ous
Sal
Oli
Pebre
Preparació:
Tindrem l’abadejo
dessalat del dia ans.
Pelem i
tallem la ceba, los alls, lo primentó i les carxofes. Rentarem bé los espàrrecs
i los tallarem a trossets.
Posarem la
ceba, los alls i lo primentó a sofregir en un xorret d’oli a la cassola de
terra.
Quan estigue una mica fet, afegirem les carxofes i los espàrrecs.
Marcarem l’abadejo
a la paella en una mica de pebre per damunt.
Tirarem lo
vi blanc a la verdura i dixarem reduir. Afegirem l’abadejo i l’aigua. Dixarem
coure poc a poc.
Quan estigue
casi fet, tirarem los ous per a que se coguen de la mateixa calentor.
Servir immediatament
per a que los ous estiguin al punt.
Un gran plat per divendres sant! Petons!
ResponElimina