23/3/14

Rollets



Avui una recepta tradicional de casa.



Ingredients:


1 ou

1 tassa de cafè de llet d’arròs

½ tassa de cafè de sucre

½ tassa de cafè d’oli d’auliva

1 pell de llimona ratllada o bé anís (al gust)

1 sobre de graciosa

Llevadura

Farina integral

Oli de girasol per a fregir

Sucre mòlt per a decorar

* La recepta original està feta amb llet de vaca i farina normal. Jo l'adapto. La podeu fer com més vos agrade.



Preparació:



Barregem l’ou en lo sucre, la llet d’arròs, l’oli i l’anís.

 

Barregem la farina en la llevadura i lo sobre de graciosa i ho afegim a la mescla. Comencem a pastar fins obtenir una massa consistent, però no massa dura, moldejable.

 

Fem los rotllets i los anem fregint poc a poc.



Tal com los traiem del foc, los fiquem a escórrer damunt d’un paper de cuina i acte seguit los hi tirem sucre mòlt per damunt per a que se quede enganxat.



Lo dia següent sempre estan més bons que acabats de fer.


4 comentaris:

  1. Unes rosquilles genials! A casa aquest tipus de dolç agraden molt! Petons!

    ResponElimina
  2. Semblen molt bones, Cristina. I canvia molt el gust, fent-ho amb llet d'arròs?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo gust no canvia amb la llet, perquè és la llimona o l'anís qui predomina. Simplement és perquè així, los intolerants a la lactosa també ne poden minjar :)

      Elimina