17/3/14

Espirals d'espelta amb bròquil i cananes




 
Ingredients:


1 ceba

1 manoll de bròquil

200g d’espirals d’espelta

6 cananes

Oli

Sal

Pebre

Orenga

1 xorret de vi blanc



Preparació:



Posem a bullir la pasta. Quan estigue cuita, l’escorrem i reservem.



Mentrestant rentem bé les cananes i les tallem a trossets.



Trinxem una ceba i la posem a sofregir en un xorret d’oli. Quan ja estigue doradeta posem les cananes trossejades i afegim un xorret de vi blanc. Salpebrem.



Si lo bròquil és tendre i vos agrada cruixent, només caldrà que lo renteu bé i feu a trossets per afegir al sofregit. Sinó vos recomano què primer lo feu una mica al vapor o bullit per a que quede més tou. A mi m’agrada cruixent ;)

 

Barregem lo sofregit en la pasta i servim. Bon profit!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada