1 ceba
1 manoll de
bròquil
200g d’espirals
d’espelta
6 cananes
Oli
Sal
Pebre
Orenga
1 xorret de
vi blanc
Preparació:
Posem a
bullir la pasta. Quan estigue cuita, l’escorrem i reservem.
Mentrestant rentem
bé les cananes i les tallem a trossets.
Trinxem una
ceba i la posem a sofregir en un xorret d’oli. Quan ja estigue doradeta posem
les cananes trossejades i afegim un xorret de vi blanc. Salpebrem.
Si lo
bròquil és tendre i vos agrada cruixent, només caldrà que lo renteu bé i feu a
trossets per afegir al sofregit. Sinó vos recomano què primer lo feu una mica
al vapor o bullit per a que quede més tou. A mi m’agrada cruixent ;)
Barregem lo
sofregit en la pasta i servim. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada