Avui una recepta tradicional de casa.
Ingredients:
1 ou
1 tassa de cafè
de llet d’arròs
½ tassa de cafè
de sucre
½ tassa de
cafè d’oli d’auliva
1 pell de
llimona ratllada o bé anís (al gust)
1 sobre de
graciosa
Llevadura
Farina
integral
Oli de
girasol per a fregir
Sucre mòlt
per a decorar
* La recepta original està feta amb llet de vaca i farina normal. Jo l'adapto. La podeu fer com més vos agrade.
Preparació:
Barregem l’ou
en lo sucre, la llet d’arròs, l’oli i l’anís.
Barregem la
farina en la llevadura i lo sobre de graciosa i ho afegim a la mescla. Comencem
a pastar fins obtenir una massa consistent, però no massa dura, moldejable.
Fem los
rotllets i los anem fregint poc a poc.
Tal com los traiem del foc, los fiquem a
escórrer damunt d’un paper de cuina i acte seguit los hi tirem sucre mòlt per
damunt per a que se quede enganxat.
Lo dia
següent sempre estan més bons que acabats de fer.
Unes rosquilles genials! A casa aquest tipus de dolç agraden molt! Petons!
ResponEliminaUn vici per anar picant!!
ResponEliminaSemblen molt bones, Cristina. I canvia molt el gust, fent-ho amb llet d'arròs?
ResponEliminaLo gust no canvia amb la llet, perquè és la llimona o l'anís qui predomina. Simplement és perquè així, los intolerants a la lactosa també ne poden minjar :)
Elimina