230g fideus udon
6 xampinyons
3 cullerades de
miso
1l d’aigua
Sal
Oli
Preparació:
Rentem i tallem
los xampinyons a làmines. Posem un xorret d’oli a la cassola i los sofregim.
Tallem lo tofu a quadradets
i l’afegim al sofregit.
Quan comence a
estar doradet, afegim l’aigua. Dixem bullir.
Una vegada ha
arrencat lo bull, hi tirem los fideus. Quan los fideus estiguen cuits apaguem
lo foc. Tirem lo miso i remenem bé.
Servim calent.
M'encanta! Aquesta és una de les cosetes que ens ensenya la Montse Bradford en el curs que assisteixo, i és genial per entrar en calor :-)
ResponEliminaUna sopa amb aires orientals moolt original!
ResponEliminaAra que els udon s'han posat de moda i ja els podem comprar a molts llocs ho hem d'aprofitar, oi? Boníssima sopa!
ResponElimina