10/11/13

Sopa de fideus udon, tofu, miso i xampinyons *Japó




Ingredients:

230g fideus udon
6 xampinyons
3 cullerades de miso
1l d’aigua
Sal
Oli

Preparació:

Rentem i tallem los xampinyons a làmines. Posem un xorret d’oli a la cassola i los sofregim.

Tallem lo tofu a quadradets i l’afegim al sofregit.


Quan comence a estar doradet, afegim l’aigua. Dixem bullir.


Una vegada ha arrencat lo bull, hi tirem los fideus. Quan los fideus estiguen cuits apaguem lo foc. Tirem lo miso i remenem bé. 


Servim calent.



3 comentaris:

  1. M'encanta! Aquesta és una de les cosetes que ens ensenya la Montse Bradford en el curs que assisteixo, i és genial per entrar en calor :-)

    ResponElimina
  2. Ara que els udon s'han posat de moda i ja els podem comprar a molts llocs ho hem d'aprofitar, oi? Boníssima sopa!

    ResponElimina