Una recepta
inspirada la recepta que va penjar Mireia al seu blog: http://cuinantambsobres.blogspot.com.es
150g de carabassa
cuita al forn
50g mantega
175g sucre morè
300g farina kamut
2 ous
1 polsim de sal
1 cullerada de
canyella
Sucre de taronja
i romer pa decorar.
Preparació:
Coem la carabassa
al forn. Jo ja la tenia cuita d’un altra recepta que vaig aprofitar.
Anem barrejant
los ous, lo sucre, la carabassa, la mantega desfeta, la sal i la canyella. Després
anem afegint poc a poc la farina de kamut i anem pastant la massa fins que
tingue forma consistent per a poder moldejar.
Axafem la massa
en lo rodet i anem donant la forma que vulguem a les galetes en los diferents
motlles. Com que estem a la tardor, he triat los paraigües i les massanes.
Ho posem damunt
d’una llanda de forn en paper vegetal i les anem posant damunt. Les coem al
forn uns 10 minuts a 180ª (això dependrà de cada forn) i les traiem.
Decorem en una
mica de sucre de taronja i romer (sucre conservat en pell de taronja assecada i
a trossets i romer).
ei... molt bona idea d'utilitzar farina de kamut... jo en tinc una mica a casa, a veure si aquest cap de setmana la fem servir en unes galetes... petonets!
ResponEliminaMolt bonica la forma que els has donat, Cristina!! Petons
ResponEliminaAquestes pomes dolces diuen mossega'm!!!!
ResponEliminatenen molt bona pinta, de debò! i amb la carbassa, deuen ser ben dolces, oi?
ResponEliminaahir vaig obrir una carabassa enorme, són un bon suggeriment!
ResponEliminaPTNTS
Dolça