15/11/13

Arròs al forn en verdures



Ingredients:

200g arròs integral
1 primentó verd
1 primentó roig
2 pastanagues
70g pèsols
50g garrofons
750ml caldo vegetal
Sal
Oli
Cúrcuma

Preparació:

Pelem les pastanagues i ho rentem juntament en los primentons. Ho tallem  tot a trossets menudets i ho posem a sofregir en un xorret d’oli a la cassola de terra. Salem.


Quan estigue doradet, afegim l’arròs, los pèsols i los garrofons. Salem i sofregim una mica. Apaguem lo foc, hi tirem lo caldo i ho posem a coure al forn a 200º.



Quan s’haigue begut tot lo caldo, estarà a punt per minjar. Bon profit!


2 comentaris:

  1. M'enganta això dels garrofons...jo en diria mongetes gegants...però és molt menys glamourós...un arròs de primera!!!

    ResponElimina
  2. quin culuridu!!!!!! aspactacular, com diuen els de Barcelona!

    ResponElimina