6/6/13

Amanida d'azukis


Ingredients:
150g azukis
2 tires d’alga kombu
4 o 5 raves
Enciam de roure
Arròs integral

Preparació:

Posem a bullir los azukis en l’alga kombu tallada a trossets menuts. També l’arròs. Jo en aquest cas, ja lo tenia bullit del dia abans.

Quan estigue cuit, ho escorrem i dixem gelar.


Rentem i tallem l’enciam i los raves a trossos de la mida desitjada. Podeu posar qualsevol altra verdura que vos agrade, jo és la que havia collit de l’hortet de casa. No hi ha res millor que lo que s’acaba de collir, i sobretot si és ecològic!

Ho barregem tot bé i amanim al gust.



És un plat perfecte per a portar a la carmanyola ara que ja fa calor. Bon profit!

3 comentaris:

  1. Haurem de provar els azukis!!! Una abraçada Cristina!

    ResponElimina
  2. Vaja, acabo de descubrir els azukis! molt bona pinta aquesta amanideta!

    ResponElimina
  3. no recordo si els he provat mai, els azukis... m'ho apunto!

    ResponElimina