Ingredients:
150g azukis
2 tires d’alga
kombu
4 o 5 raves
Enciam de roure
Arròs integral
Preparació:
Posem a bullir
los azukis en l’alga kombu tallada a trossets menuts. També l’arròs. Jo en
aquest cas, ja lo tenia bullit del dia abans.
Quan estigue
cuit, ho escorrem i dixem gelar.
Rentem i tallem
l’enciam i los raves a trossos de la mida desitjada. Podeu posar qualsevol
altra verdura que vos agrade, jo és la que havia collit de l’hortet de casa. No
hi ha res millor que lo que s’acaba de collir, i sobretot si és ecològic!
Ho barregem tot
bé i amanim al gust.
És un plat
perfecte per a portar a la carmanyola ara que ja fa calor. Bon profit!
Haurem de provar els azukis!!! Una abraçada Cristina!
ResponEliminaVaja, acabo de descubrir els azukis! molt bona pinta aquesta amanideta!
ResponEliminano recordo si els he provat mai, els azukis... m'ho apunto!
ResponElimina