15/5/13

Arròs caldós en salsa de massana al cava



Ingredients:

Arròs
½ primentó roig escalivat
250ml de caldo de verdura
Oli
Sal

Preparació:

Sofregim una mica lo primentó per la cassola en l’arròs i salem.

Afegim la salsa de massana al cava i lo caldo de verdura, remenem bé i dixem fer xup-xup a foc lent fins que l’arròs estigue cuit.

Servir calentet.

5 comentaris:

  1. Quina recepta més original! La salsa de massana al cava ha de ser bonissíssima!!! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. m'ha costat de pillar que la massana és la poma!!! què ruca que sóc, per favor. Escolta, no queda molt dolç aquest arròs?

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que dolç no és la definició, aquesta salsa li dona un gust peculiar... no sé, jo sempre l'he utilitzada per acompanyar carns, tofu, seitan, i la veritat és que a casa mos agrada a tots.
      Ja me diràs que tal si la proves!

      Elimina
  3. No la coneixia aquesta salsa, Cristina. Ha de ser bona! T'ha sortit un arròs molt temptador.

    ResponElimina
  4. Jo tampoc coneixia aquesta salsa, Cristina. M'agraden molt els arrossos, i aquest té pinta d'estar molt bo. I a més, no és gaire laboriós.
    M'agrada el teu blog, per això he volgut donar-te un premi. Si entres al meu blog (http://e-cuina.blogspot.com.es) en veuràs els detalls.
    Una abraçada!

    Marta

    ResponElimina