200ml de salsa de massana al cava
Arròs
½ primentó roig
escalivat
250ml de caldo de
verdura
Oli
Sal
Preparació:
Sofregim una mica
lo primentó per la cassola en l’arròs i salem.
Afegim la salsa
de massana al cava i lo caldo de verdura, remenem bé i dixem fer xup-xup a foc
lent fins que l’arròs estigue cuit.
Servir calentet.
Quina recepta més original! La salsa de massana al cava ha de ser bonissíssima!!! Una abraçada!
ResponEliminam'ha costat de pillar que la massana és la poma!!! què ruca que sóc, per favor. Escolta, no queda molt dolç aquest arròs?
ResponEliminaLa veritat és que dolç no és la definició, aquesta salsa li dona un gust peculiar... no sé, jo sempre l'he utilitzada per acompanyar carns, tofu, seitan, i la veritat és que a casa mos agrada a tots.
EliminaJa me diràs que tal si la proves!
No la coneixia aquesta salsa, Cristina. Ha de ser bona! T'ha sortit un arròs molt temptador.
ResponEliminaJo tampoc coneixia aquesta salsa, Cristina. M'agraden molt els arrossos, i aquest té pinta d'estar molt bo. I a més, no és gaire laboriós.
ResponEliminaM'agrada el teu blog, per això he volgut donar-te un premi. Si entres al meu blog (http://e-cuina.blogspot.com.es) en veuràs els detalls.
Una abraçada!
Marta