10/3/13

Pastís de salmó, espinacs i ou dur




Ingredients:

400g d’espinacs
200g de salmó fumat
6 ous
2 làmines de pasta fullada
Oli
Sal
Pebre

Preparació:

Rentem bé los espinacs i los sofregim a la paella en un xorret d’oli.

Posem a bullir 5 ous. Quan estiguen durs, los pelem i tallem a trossets.

Desmollem lo salmó fumat.

Agafem les làmines de pasta fullada i los hi donem forma de peix. 



A la base hi col·loquem lo salmó fumat, al damunt los espinacs i l’ou dur. Salpebrem.





Posem la tapa del peix i amb la massa que ens haurà sobrat, decorem el peix. Li fem la boca, l’ull, les escates... allò que vulgueu.




Batem un ou, i pintem lo peix.



Ho posem a coure al forn precalentat a uns 170º. Quan estigue doradet ja podem apagar i servir. Se pot minjar tant gelat com calent. Com més vos agrade.


2 comentaris:

  1. Hola Cristina! Encara no coneixia el teu blog. Aquest peixet m'ha cridat molt l'atenció! Quan he vist com el feies m'has convençut! Ja tens una nova seguidora. Petons

    ResponElimina