Ingredients:
400g d’espinacs
200g de salmó
fumat
6 ous
2 làmines de
pasta fullada
Oli
Sal
Pebre
Preparació:
Rentem bé los
espinacs i los sofregim a la paella en un xorret d’oli.
Posem a bullir 5
ous. Quan estiguen durs, los pelem i tallem a trossets.
Desmollem lo
salmó fumat.
Agafem les
làmines de pasta fullada i los hi donem forma de peix.
A la base hi col·loquem
lo salmó fumat, al damunt los espinacs i l’ou dur. Salpebrem.
Posem la tapa del
peix i amb la massa que ens haurà sobrat, decorem el peix. Li fem la boca,
l’ull, les escates... allò que vulgueu.
Batem un ou, i
pintem lo peix.
Ho posem a coure
al forn precalentat a uns 170º. Quan estigue doradet ja podem apagar i servir.
Se pot minjar tant gelat com calent. Com més vos agrade.
Hola Cristina! Encara no coneixia el teu blog. Aquest peixet m'ha cridat molt l'atenció! Quan he vist com el feies m'has convençut! Ja tens una nova seguidora. Petons
ResponEliminaSo happy! :)
Elimina