Algo rapidet que ja tenim aquí la primavera! Vos apetixen unes flors?
Ingredients:
(per a 12 flors)
12 llesques de pa
de motlle
12 talls de
pernil dolç
12 talls de rulo
de cabra
½ primentó roig
escalivat
2 ous
Sèsam
Herbes provençals
Sal
Preparació:
Li traiem la vora
al pa de motlle o la hi deixem, al gust. Posem el pa als diferents motlles tot
donant-li la forma que volem.
Batem los ous,
los salem i afegim el sèsam i les herbes provençals. Remenem bé.
Pintem les
llesques de pa en los ous.
Posem un tall de
pernil dolç a damunt del pa sucat amb ou, una rodanxa de formatge de cabra i un
trosset de primentó tot fent una flor. Si ens ha sobrat ous, també el podem
posar.
Ho coem al forn
uns 10 minuts. Se pot minjar calent o gelat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada