Ingredients:
20g de mantega
1 cullerada de
mel
1 ou
150g de civada
50g xocolata
negra a la taronja
250g xocolata de
fondre
50g kamut
Llevadura en pols
1 sobre de gasosa
Panses
Sèsam
Preparació:
Tallem la
xocolata negra a la taronja a quadrets menuts.
Desfem la mantega
amb la mel tot acalentant-les una mica.
Barregem a un bol
els trossets de xocolata, la mantega, la mel, l’ou, la civada, el kamut, la
llevadura, la gasosa i les panses i el sèsam al gust.
Precalentem lo
forn.
Donem forma a les
galetes i les anem posant al damunt del paper de forn que haurem posat a la
llanda. Depenent de la mida que les fem, ne sortiran més o menys. A mi me'n van sortir unes 45.
Les coem al
forn a uns 170º i quan estiguen dorades les traiem i les dixem gelar.
Quan estiguen
gelades, defem la xocolata de fondre al bany maria i en suquem una part. Les
tornem a dixar damunt del paper de forn pa que se solidifique la xocolata i ja
les podrem menjar.
Si les poseu a un
pot, vos aguantaran dies!
Porte temps volent fer galetes amb flocs d'avena i aquesta recepta es podria adaptar no? tenen molt bona pinta. Marta
ResponEliminaBones!
ResponEliminaCivada/avena és lo mateix. En català se poden utilitzar los dos termes (o això és lo que jo tinc antès...). Així que endavant! Ja me dirás com t'ha sortit.
Cristina