4/3/13

Galetes de civada i xocolata




Ingredients:

20g de mantega
1 cullerada de mel
1 ou
150g de civada
50g xocolata negra a la taronja
250g xocolata de fondre
50g kamut
Llevadura en pols
1 sobre de gasosa
Panses
Sèsam

Preparació:

Tallem la xocolata negra a la taronja a quadrets menuts.

Desfem la mantega amb la mel tot acalentant-les una mica.

Barregem a un bol els trossets de xocolata, la mantega, la mel, l’ou, la civada, el kamut, la llevadura, la gasosa i les panses i el sèsam al gust.



Precalentem lo forn.

Donem forma a les galetes i les anem posant al damunt del paper de forn que haurem posat a la llanda. Depenent de la mida que les fem, ne sortiran més o menys. A mi me'n van sortir unes 45.



Les coem al forn a uns 170º i quan estiguen dorades les traiem i les dixem gelar.



Quan estiguen gelades, defem la xocolata de fondre al bany maria i en suquem una part. Les tornem a dixar damunt del paper de forn pa que se solidifique la xocolata i ja les podrem menjar.



Si les poseu a un pot, vos aguantaran dies!

2 comentaris:

  1. Porte temps volent fer galetes amb flocs d'avena i aquesta recepta es podria adaptar no? tenen molt bona pinta. Marta

    ResponElimina
  2. Bones!

    Civada/avena és lo mateix. En català se poden utilitzar los dos termes (o això és lo que jo tinc antès...). Així que endavant! Ja me dirás com t'ha sortit.

    Cristina

    ResponElimina