Ingredients:
(per a 2pax)
160g de bròquil
50g de parmesà
1 ou
2 talls de pernil
salat
Sal
Orenga
Pebre negre
Gingebre mòlt
Sèsam
Oli
Preparació:
Rentem bé lo
bròquil i lo triturem.
Ho barregem bé en
les espècies (al gust), lo sèsam, lo formatge ratllat i l’ou fins obtenir una
massa.
Estenem bé la
massa damunt d’una llanda de forn en paper vegetal.
Ho coem al forn.
A mitja cocció li tirem per damunt lo pernil tallat a tiretes i acabem de
coure. També podeu posa-hi allò que més vos agrade o tingueu per la nevera, com qualsevol pizza.
Ho servim en un
xorret d’oli per damunt i una mica més d’orenga.
Una manera
diferent de minjar-ne!
Doncs que bo!! Amb bròquil ha de quedar genial, també!! M'ho apunto, Cristina! Gràcies per avisar-me! Petons
ResponElimina