Ingredients:
1 massa de pasta
fullada
250g d’abadejo
300mlde llet de
soja
25g de mantega
25g de farina
125g formatge
manxego d’untar
2 ous
1 fulla de llorer
½ cullerada de
nou moscada
Pebre
Sal
Oli
Preparació:
Posarem a
dessalar l’abadejo en aigua la nit ans.
Posarem a una
paella en un xorret d’oli l’abadejo desmollat, la llet de soja i la fulla de
llorer. Ho courem 5 minuts.
Ho retirarem del
foc. Traurem lo llorer i separarem l’abadejo de la llet.
Precalentarem lo
forn a 200º.
Desfarem la
mantega a una paella i afegirem la farina. Quan estigue dorada, afegirem la
llet de soja. Ho remenarem i couren 5 minuts.
Afegirem la nou moscada, lo pebre
i lo formatge. Acabarem de coure la salsa.
Muntarem les
clares a punt de neu.
Traurem la salsa
del foc, afegirem l’abadejo i los rovells d’ou. Remenarem bé i afegirem les
clares muntades.
Precourem les
tartaletes una mica al forn, les farcirem i les acabarem de coure fins que
estiguen quallades.
Servirem gelades
o calentes, al gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada