3/1/13

Tartaletes d'abadejo






Ingredients:

1 massa de pasta fullada
250g d’abadejo
300mlde llet de soja
25g de mantega
25g de farina
125g formatge manxego d’untar
2 ous
1 fulla de llorer
½ cullerada de nou moscada
Pebre
Sal
Oli

Preparació:

Posarem a dessalar l’abadejo en aigua la nit ans.

Posarem a una paella en un xorret d’oli l’abadejo desmollat, la llet de soja i la fulla de llorer. Ho courem 5 minuts.



Ho retirarem del foc. Traurem lo llorer i separarem l’abadejo de la llet.

Precalentarem lo forn a 200º.

Desfarem la mantega a una paella i afegirem la farina. Quan estigue dorada, afegirem la llet de soja. Ho remenarem i couren 5 minuts. 



Afegirem la nou moscada, lo pebre i lo formatge. Acabarem de coure la salsa.

Muntarem les clares a punt de neu.

Traurem la salsa del foc, afegirem l’abadejo i los rovells d’ou. Remenarem bé i afegirem les clares muntades.

Precourem les tartaletes una mica al forn, les farcirem i les acabarem de coure fins que estiguen quallades.





Servirem gelades o calentes, al gust.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada