10/1/13

Rotllets xinesos de primavera en shitake *Xina

Per poder menjar la col d'una altra manera... i per a que tothom se la minge!


Ingredients:

1 col menuda
15 shitake
½ ceba grossa
3 pastanagues
Massa de rotllets
Oli d’oliva
Oli de gingebre i all
Sal
Pebre
Salsa de soja

Preparació:

Pelem, rentem i tallem al verdura a trossets ben menuts a juliana. Ho posem a sofregir al wok tot barrejant una mica dels dos olis. Salpebrem.



Si hem comprat els shitake secs, los haurem tingut a remulla uns 20-25 minuts amb aigua tèbia per a que s’hidraten. Los tallem també a juliana i afegim al sofregit. Tirem un xorret de salsa de soja al gust.



Quan estigue lo sofregit fet, farcim los rotllets. 



Aquesta vegada los vaig fer de mida gran, però los podeu fer de les mides que vulgueu. Quan ne faig, ne faig bastants i los que no mos mingem, los congelo. S’aguanten molt bé, i només cal traure’ls al moment de fregir lo dia que necessitem.



Fregim los que necessitem, i a minjar! Se poden servir acompanyats d’una mica més de salsa de soja, o bé de salsa dolça-picant xinesa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada