Per poder menjar la col d'una altra manera... i per a que tothom se la minge!
Ingredients:
1 col menuda
15 shitake
½ ceba grossa
3 pastanagues
Massa de rotllets
Oli d’oliva
Oli de gingebre i
all
Sal
Pebre
Salsa de soja
Preparació:
Pelem, rentem i
tallem al verdura a trossets ben menuts a juliana. Ho posem a sofregir al wok
tot barrejant una mica dels dos olis. Salpebrem.
Si hem comprat
els shitake secs, los haurem tingut a remulla uns 20-25 minuts amb aigua tèbia
per a que s’hidraten. Los tallem també a juliana i afegim al sofregit. Tirem un
xorret de salsa de soja al gust.
Quan estigue lo
sofregit fet, farcim los rotllets.
Aquesta vegada los vaig fer de mida gran,
però los podeu fer de les mides que vulgueu. Quan ne faig, ne faig bastants i los
que no mos mingem, los congelo. S’aguanten molt bé, i només cal traure’ls al
moment de fregir lo dia que necessitem.
Fregim los que
necessitem, i a minjar! Se poden servir acompanyats d’una mica més de salsa de
soja, o bé de salsa dolça-picant xinesa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada