30/9/12

Espaguetis de carabassó

Sempre hi ha alguna cosa nova a provar a la cuina.



Ingredients:

2 carabassons
2 dents d’all
4 talls de pernil salat
Sal
Oli
Pebre
Parmesà


Preparació:

Rentem los carabassons i en l’estri, fem los espaguetis de carabassó. 

cliqueu imatge per veure estri
 
Posem aigua a bullir i los escaldem 5 minuts. Escorrem.



Tallem les dents d’all a trossets i ho posem a sofregir en oli. Afegim lo pernil tallat a trossets i quan estigue dorat afegim los espaguetis de carabassó. Salpebrem i remenem una mica.

Servim acompanyat s d’una mica de parmesà.

Bon profit!

2 comentaris:

  1. Aquest espiralitzador el tinc per fer-me el dinar a la feina, però jo els espaguettis de carbassó els menjo crus amb una barreja de tomàquet i tahini. Boníííííííssims!
    Això sí, al menjador de la feina se'm miren amb cara estranya :-P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, provaré aquesta salsa la pròxima vegada que ho face!

      Elimina