Sempre hi ha alguna cosa nova a provar a la cuina.
Ingredients:
2 carabassons
2 dents d’all
4 talls de pernil
salat
Sal
Oli
Pebre
Parmesà
Preparació:
Rentem los
carabassons i en l’estri, fem los espaguetis de carabassó.
cliqueu imatge per veure estri |
Posem aigua a bullir
i los escaldem 5 minuts. Escorrem.
Tallem les dents
d’all a trossets i ho posem a sofregir en oli. Afegim lo pernil tallat a
trossets i quan estigue dorat afegim los espaguetis de carabassó. Salpebrem i
remenem una mica.
Servim acompanyat
s d’una mica de parmesà.
Bon profit!
Aquest espiralitzador el tinc per fer-me el dinar a la feina, però jo els espaguettis de carbassó els menjo crus amb una barreja de tomàquet i tahini. Boníííííííssims!
ResponEliminaAixò sí, al menjador de la feina se'm miren amb cara estranya :-P
Gràcies, provaré aquesta salsa la pròxima vegada que ho face!
Elimina