4/5/12

Sopa de gentilles i pastanaga



Ingredients:

4 pastanagues
200g de gentilles cuites 
1 ceba
2 alls
1l de caldo de verdura
pa 
sal
oli
pebre
coriandre


Preparació:

Pelem, rentem i tallem les pastanagues, la ceba i l'all. Ho posem a sofregir en un xorro d'oli a la cassola i salpebrem. 

Després hi tirem les gentilles i lo caldo de verdura. Ho dixem coure uns 15 minuts.

Mentrestant, tallem lo pa a trossets (la quantitat depèn de lo pa que mingeu habitualment), i lo sofregim a la paella en una mica d'oli a mode de "picatostes". Posem lo pa cuit damunt d'un tros de paper de cuina a un plat per a que s'embegue l'oli restant.

Apaguem lo foc de les gentilles i la verdura, afegim lo coriandre i ho  triturem tot. Corregim de sal i pebre al gust.

Servim calentet en los trossets de pa per acompanyar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada