Ingredients:
4 pastanagues
200g de gentilles cuites
1 ceba
2 alls
1l de caldo de verdura
pa
sal
oli
pebre
coriandre
Preparació:
Pelem, rentem i tallem les pastanagues, la ceba i l'all. Ho posem a sofregir en un xorro d'oli a la cassola i salpebrem.
Després hi tirem les gentilles i lo caldo de verdura. Ho dixem coure uns 15 minuts.
Mentrestant, tallem lo pa a trossets (la quantitat depèn de lo pa que mingeu habitualment), i lo sofregim a la paella en una mica d'oli a mode de "picatostes". Posem lo pa cuit damunt d'un tros de paper de cuina a un plat per a que s'embegue l'oli restant.
Apaguem lo foc de les gentilles i la verdura, afegim lo coriandre i ho triturem tot. Corregim de sal i pebre al gust.
Servim calentet en los trossets de pa per acompanyar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada