23/5/12

Salsa de massana al cava






Ingredients:

3 massanes grans
2 alls porros
2 pastanagues
api
200ml de crema vegetal
400ml de cava sec
½ l d’aigua
½ l de caldo de pollastre o verdura
oli
sal
pebre

Preparació:

Pelem, rentem i tallem els massanes i la verdura a trossos mitjans.

Posem un xorro d’oli i ho sofregim tot, quan estigue doradet, hi afegim l’aigua i lo caldo de pollastre o verdura i dixem reduir.



Quan haigue reduït, afegim la crema vegetal, lo cava i salpebrem. Dixem coure una mica més i ho triturem en lo túrmix. Acabem de coure la salsa i quan haigue agafat consistència (s’haigue reduït una mica més) apaguem lo foc.



Molt bona per acompanyar la carn, el tofu o seitán.

2 comentaris:

  1. Hola! Una pregunta, que son les massanes? Ho he buscat però no ho trobo. Son pomes??

    ResponElimina
  2. Sí!! Al meu poble, les massanes són les pomes! :)

    ResponElimina