Ingredients:
3 massanes grans
2 alls porros
2 pastanagues
api
200ml de crema vegetal
400ml de cava sec
½ l d’aigua
½ l de caldo de pollastre o verdura
oli
sal
pebre
Preparació:
Pelem, rentem i tallem els massanes i la verdura a trossos mitjans.
Posem un xorro d’oli i ho sofregim tot, quan estigue doradet, hi afegim
l’aigua i lo caldo de pollastre o verdura i dixem reduir.
Quan haigue reduït, afegim la crema vegetal, lo cava i salpebrem. Dixem
coure una mica més i ho triturem en lo túrmix. Acabem de coure la salsa i quan
haigue agafat consistència (s’haigue reduït una mica més) apaguem lo foc.
Molt bona per acompanyar la carn, el tofu o seitán.
Hola! Una pregunta, que son les massanes? Ho he buscat però no ho trobo. Son pomes??
ResponEliminaSí!! Al meu poble, les massanes són les pomes! :)
ResponElimina