Ingredients:
6 primentons verds (italians)
4 o 5 pataques
1 ceba
8 ous
oli
sal
pebre
Preparació:
Rentem, pelem i tallem les pataques i la ceba. Ho posem a fregir a la paella en un raig d'oli.
Rentem los primentons i los hi tallem la part de dalt del tronxo.
Batem los ous.
Quan la pataca i la ceba estiguen cuites, traiem una mica d'oli de la paella (per a que no quede tant oliós) i aboquem los ous.Salpebrem. Remenem bé i apaguem lo foc. L'ou no ha de coure's, només barrejar-se bé.
Amb la barreja de l'ou, la pataca i la ceba anem farcint los primentons. Los anirem col·locant a un bol de manera que queden de peu i no caigue l'ou. Ho posarem al forn i courem fins que l'ou qualle i los primentons estiguen cuits.
Ho traurem del foc, i ho tallarem a rodanxes. Ho podem servir calent o gelat, com més vos agrade.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada